Over ons

Cristallo
Voormolenerf 7
5012 HR  Tilburg
Holland

Tel.: 013-4553960
Mobiel: 06-20848755

Email: [email protected]


Kralenplankjes.nl is een product van Cristallo. Cristallo biedt middels verschillende webshops creatieve en educatieve producten aan. Cristallo richt zich met name op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt met de volgende webshops:

WWW.KRALENPLANKJES.NL:
biedt de originele kralenplank van de basisschool aan voor particulieren. De honderden gratis te downloaden voorbeelden zorgen voor urenlang speelplezier.

WWW.MOZAIEKPAKKET.NL:
Complete mozaïekpakketten voor volwassenen en kinderen. Iedereen kan mozaïeken, Cristallo zorgt voor alle mozaïekmaterialen, duidelijke handleidingen en een zeer gevarieerd aanbod (o.a. prachtige schalen). Ideaal als kado of om zelf te mozaïeken, meer ook zeer geschikt voor vrijgezellenparty's, creatief bezig zijn met vriendinnen, zussen etc. etc. Ideaal voor een gezellige creatieve dag.


WWW.CRISTALLO.NL:
verzorgt originele, complete mozaïekpakketten voor uiteenlopende creatieve festiviteiten, o.a. met mozaieksteentjes.

WWW.MOZAIEKBANK.NL:
Onze website waar je alles vindt om een prachtige mozaïekbank te maken. Zeer geschikt voor bewonersgroepen, scholen, wijkgebouwen, kantoren etc. om met een groep mensen samen aan een prachtige mozaïekbank te werken.

Bestellingen bij kralenplankjes.nl worden (binnen Nederland) gratis geleverd. Verzendkosten naar België, Luxemburg en Duitsland bedragen € 7,00.

Webshops:KvK Tilburg: 18085038
BTW-nummer: NL001784667B09

Rabobank Tilburg:
Bankrekening: 12.69.26.069
IBAN: NL 56 RABO 0126926069
BIC: RABONL2U
Zoek ons op Google+
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Lees onze Privacy Policy

Manage cookies