Verzenden & retournerenVerzending:
Verzending van artikelen geschiedt 1 tot 2 werkdagen nadat het totaalbedrag is ontvangen door Cristallo, tenzij anders overeengekomen. Indien een bestelling afgehaald wordt, kan betaling uiteraard bij afhalen geschieden.

Verzend- en verpakkingskosten Nederland:
Binnen Nederland worden er geen extra verzend- en verpakkingskosten in rekening gebracht. De vermelde prijzen zijn inclusief BTW en verzending.

Verzend- en verpakkingskosten België, Luxemburg en Duitsland:
Voor bestellingen naar België, Luxemburg en Duitsland worden € 7,00 verzend- en verpakkingskosten gerekend.

Wij maken gebruik van verzending per PostNL en DHL. Nadat uw bestelling door PostNL of DHL is gescand ontvangt u de track&tracecode per e-mail.

Retourneren:
Natuurlijk gaan wij ervan uit dat de artikelen tot uw volle tevredenheid zijn. Mocht u desondanks geleverde goederen willen retourneren, dan vindt restitutie alleen plaats als de retourzending vooraf schriftelijk kenbaar is gemaakt en akkoord door Cristallo is gegeven.

Verzendkosten van de te retourneren goederen komen voor rekening van de klant, tenzij anders overeengekomen.

Zie ook de passage in onze algemene voorwaarden:
"Cristallo vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Cristallo in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Cristallo aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Cristallo gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument."

Zoek ons op Google+
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Lees onze Privacy Policy

Manage cookies